Maak uw keuze uit onze producten

Uw 4K tv of Ultra HD tv online kopen

Ook in televisieland houdt AudioVisie Goethals de vinger aan de pols. In ons gamma vindt u dan ook de meest innovatie technologieën, zoals 4K televisie. Maar ook wie een Ultra HD tv wil kopen, zit bij ons goed.

4Keer zo scherp

De term 4K televisie wijst op de resolutie van het beeldscherm. Beelden zijn maar liefst 4 keer scherper dan bij een Full HD tv. Een 4K televisie kopen betekent dan ook: uw tv-ervaring naar een hoger niveau tillen. Talloze werelden gaan voor u open. Stedelijke decors worden tastbaar, details dagen uw zintuigen uit

Alles voor uw perfecte tv-avond

In ons gamma vindt u flatscreens met plat of gebogen (curved) scherm, van 20” tot 100”. Zo vindt u gegarandeerd een perfect toestel voor uw interieur. En een bijbehorende Blu-Ray speler. Wat dacht u trouwens van een home cinema set om uw tv-ervaring compleet te maken?

Reken op uw tv-expert

Een keuze maken in zo’n uitgebreid gamma is niet eenvoudig. Moet u meteen een Smart of 4K televisie kopen of volstaat een HD tv voor uw kijkbehoeften? Contacteer ons gerust voor meer informatie. Of spring eens binnen in onze winkel. Onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig advies.