Betalen

U kan uw bestelling via AudioVisie Goethals betalen met:

  • Kredietkaart (VISA, Mastercard)
  • Bancontact
  • Ecocheques

Ecocheques kunnen enkel gebruikt worden als betaalmiddel op de webshop voor online reservaties en bestellingen met afhaling in de winkel met een maximum van 250€ per klant.

"We hechten veel belang aan het waarborgen van de veiligheid van uw persoonsgegevens. Daarom zorgen wij ervoor dat uw financiële gegevens in alle veiligheid worden verwerkt."

Bij iedere online aankoop worden immers alle transactiegegevens versleuteld met SSL (Secure Socket Layer) technologie. U heeft geen speciale software nodig om met SSL te betalen. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het 'slotje' in de onderste statusbalk van uw browser. Indien u kiest om te betalen via kredietkaart, dan zijn hierop de voorwaarden van uw kaartuitgever van toepassing. AudioVisie Goethals treedt niet op als partij in de relatie tussen de consument en zijn kaartuitgever.

Uw betaling kan worden afgekeurd, bijvoorbeeld bij het bereiken van uw limiet. U krijgt in dat geval meteen de mogelijkheid om een andere betaalmethode te kiezen.

Een online transactie wordt doorgaans na enkele seconden volbracht. Uw transactiegegevens worden meteen geverifieerd en goed- of afgekeurd.

Laattijdige betalingen en voorschotten zijn niet mogelijk. Als onze payment service provider of onze afdeling voor beveiliging fraude vermoedt, kunnen wij beslissen om de betaling om veiligheidsredenen te annuleren.