Telenet Center in Brugge met ‘n straffe service

AudioVisie Goethals is al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde als multimediawinkel én Telenet Center in Brugge. De laatste trends volgen we voor u op de voet. Zo kunnen we niet alleen de beste kwaliteit bieden, maar ook inspelen op uw hedendaagse wensen.

Audio, tv en internet op maat

U wil de cinema-ervaring bij u thuis ervaren? Of een draadloos multiroom audiosysteem installeren om in elke kamer van uw favoriete muziek te genieten? Bij ons vindt u gegarandeerd een oplossing op maat van uw dromen én budget.

Uw partner in digitale tv, internet en telefonie

Ook bij de totaalafwerking van uw woning op het gebied van muziek, beeld, internet & telefonie zijn we graag uw partner. Van een werfbezoek, over het afsluiten van uw Telenetabonnementen tot de installatie en de service na verkoop: deskundige specialisten van ons Telenet Center zorgen ervoor dat u thuis geniet van de optimale HD-kwaliteit.

Telenet voor particulieren & professionals

Bij een 4K televisie hoort een digitale tv-pakket en ook bij uw nieuwe gsm hoort een aangepast abonnement. Omdat wij Telenet Center en multimediawinkel in één zijn, kunt u rekenen op een totaalservice. Bovendien omvat ons gamma ook business producten van Telenet (Fluo). Wifi-problemen? Reken op onze service. 

Kom gerust langs in ons multimedia- en Telenet Center in Brugge en ontdek onze toonzaal. Bekijk, beluister en beleef ons aanbod! 

  • kef