Retourneren

Als u een artikel wilt retourneren neemt u eerst contact op met onze klantendienst. U kan zich eventueel ook aanbieden met uw retourproduct in één van onze winkels.

AudioVisie Goethals
Baron Ruzettelaan 233
8310 Brugge
info@audiovisiegoethals.be
Tel: 050 / 37 50 30

Om uw product naar ons te kunnen terugsturen vragen wij u steeds om het retourformulier in te vullen en op te sturen samen met het product. Het retourformulier is voor u beschikbaar:

  • via mail, na aanvraag bij onze klantendienst

Er zijn 3 manieren waarop u uw product kan terugsturen. De eerste daarvan is dat u zich, met uw product en het retourformulier dat u heeft ingevuld, aanmeldt in één van onze winkels. De tweede optie is dat u het product aanbiedt in een bpost-punt, samen met het retourformulier en het bpost-etiket dat u van onze klantendienst kan ontvangen via e-mail. U kan als derde optie ook een afspraak maken met onze klantendienst om uw product door ons te laten ophalen samen met het retourformulier. Deze laatste mogelijkheid is echter uitsluitend een optie bij grote artikelen die niet via bpost kunnen worden teruggezonden.

Nadat wij het product terug van u hebben ontvangen zullen wij dit eerst onderwerpen aan een kwaliteitscheck. Hierna kunnen we overgaan tot een terugbetaling. Deze terugbetaling maken we steeds over op uw rekeningnummer. Wanneer uw betaling via kredietkaart gebeurde, gebeurt ook de eventuele terugbetaling via deze kaart.

Voor de terugbetaling van uw product hanteren wij 3 mogelijkheden:

100% TERUGBETALING

Onbeschadigde producten in de originele verpakking en met alle (eventuele) toebehoren.

75% tot 0% TERUGBETALING

Incomplete artikelen, artikelen  zonder verpakking en beschadigde producten.

0% TERUGBETALING

Artikelen die niet mogen worden teruggestuurd: software waarvan de verzegeling is verbroken en gebruikte artikelen.